Over ons

Wij begrijpen dat u zich als ondernemer volledig wilt kunnen focussen op uw Core Business. Tijdrovende financiële analyses en belastingaangiftes leiden hiervan af. Toch is het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor uw financiële zaken, zodat u weet of uw organisatie in financieel opzicht op de goede weg is en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom is het verstandig dit over te laten aan een externe professional die deze zaken vakkundig voor u beheerd en u tijdig van deskundig financieel advies kan voorzien waar nodig.

Hierbij vormen uw wensen en behoeften altijd ons uitgangspunt. Wij brengen uw hele financiële situatie in kaart en denken mee over de toekomst.
Finans World richt zich voornamelijk op:

Financiële administratie (boekhouding)
Belasting advies

Ook voorzien wij u graag van deskundig advies op het vlak van pensioenen en diverse vormen van financiering.

Het is belangrijk om te weten dat Finans World een volledig onafhankelijk financieel adviesbureau is. Dit betekent dat u een advies krijgt dat onpartijdig is en optimaal aansluit bij uw actuele financiële situatie.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw financiële vragen.